Samling af sort dukke: Hvem bærer det bedst?

Hvorfor smilede du? Hvorfor vi elsker det: Fantastisk til små, der elsker at passe deres legetøj, Luvabellas lydhøre teknologi og klistrede krop giver en dejlig kombination. De fleste af jer har set dem, men for dem, der ikke har det, er her Mini Moppets. Et legetøj dukker skal have mere end et tøj. Krogstad. Var der noget andet at forstå, undtagen hvad der var åbenlyst for hele verden – en hjerteløs kvinde kvinder en mand, når en mere lukrativ chance dukker op? Mens jeg spillede, kiggede jeg ud af vinduet Anna og Lotte videoer BAMN var der en kæmpe skarp kløet hånd, der var blodig. Selvom der var noget ved A Girl For All Time-dukker, som jeg kunne godt lide, så i nogle billeder deres hoveder lidt underligt formet, så jeg ville se dem personligt, før jeg besluttede at købe en. Hver bærer en smuk lille kjole lavet af en let bomuld, der binder over skuldrene, og deres hår er nålet filtet på deres hoveder. Disse supersøde Sparkle Kitties er sjove og lette at fremstille og kan bæres som broche pins eller hårbarrettes og kan let gøres til ornamenter, nøglekæder eller som små kæledyr til dine dukker.

Sparkle Kitties måler lige under 2 inches høj og er helt håndsyet. Disse små dukker er teensy og måler cirka 5 tommer høje. De er alle meget elsket! Selvom de udstedes som basisdukker, kommer den nuværende “On Michigan Avenue” Tatum og Alejandro i stylede organza-broderede skjorter, alsidige bomuldssokker, sokker og japansk, smukt konstruerede patenterede lædersko. Og denne nye udgave “On Michigan Avenue” kan prale af skulpturede parykkekapper med maskuline stilarter. Brugte du timer nøje med at anvende makeupen og skabe revolutionerende nye hårstilarter kun for at tage det hele af og starte igen? Her er hun, før jeg tog hende ud af kassen og besluttede, at jeg ikke kunne lide hendes hår! Jeg forsøgte at finde noget lignende i morges. Af de dukker, jeg prøvede moden på, passer den bedst på Chic Boutique-dukken, men jeg kan godt lide den bedst på Kara. På et senere tidspunkt modeshowet!

Mode dukker. Kugleledede dukker. The Globe Interactive: Earthling-højttalerkugle smartere “global verden”, da den anvender innovativ teknologi udviklet af Leapfrog Touch Near til øjeblikkeligt at identificere lande, kontinenter, byer og oceaner rundt omkring i verden og lære barnet tusinder interessante data. Navnet siger det hele: dukker, der afspejler nutidens piger og den verden, de lever i. Lad overfloden af ​​disse figurer, der findes på markedet i dag, forkaste dine sind og tage dit hjerte væk. Stadig i dag vil du se nye gaver til baby i sølv. Min er, og jeg håber, at det fortsat vil være sådan, så længe jeg har mit kontor. Jeg håber du har masser af sjovt at farve og samle papirdukker! Åh, og en ting til, jeg har oprettet en gruppeside på flickr, hvor du kan dele alle dine Gingermelon-kreationer. De har ikke penge. “Philip tøver og ser nedsky et øjeblik.

Dette giver dig mulighed for at arbejde på et område, sprøjte det med fikseringsmidlet, lad det tørre et par øjeblikke og derefter flytte til det næste område uden at bekymre dig om pletter. I øjeblikket har jeg et stort loftsrum, hvor mine dukkehuse (og mine andre hobbyer) bor, men når jeg flytter hjem (hvilket vil være i de næste fem år helt sikkert) vil det være et sted mindre, og jeg er ikke sikker på, hvor to dukkehuse, jeg allerede har, vil lade være en tredje. Jeg elsker dine mønstre og har nydt at give dukkerne som gaver. Skær omhyggeligt mønstre – du bliver nødt til at skære en for- og en bagside og en bue. Indsæt sikkerhedsøjne med stik bagpå, og sørg for at skubbe stikket fast ned på hvert stolpe, så langt det går. Placer fronten på bagsiden, forkerte sider vendt og pin.

Leave a Comment

Your email address will not be published.